top of page

PLTech der er etableret af Peter Lauridsen, tilbyder kunderne en kompetent tekniker/elektriker med flere års erfaring inden for det mekaniske og elektriske i proces og automatisering industrien.

Med en baggrund i olieindustrien, har Peter Lauridsen høstet stor viden indenfor alt om tryk-, flow-, temperatur-, niveau-målinger, pumpe-, frekvensomformer-installationer og komplekse styringer her under i process industrien i ATEX miljø. Yderlig er der tilknyttet stor kendskab til brand og gas med detektering af bl.a. gas, H2S, flammer og varme, samt kalibrering, test og certifikation med bl.a. DNV GL.

Siden etablering af PLTech, har vores hovedkerne typisk været at hjælpe vores kunder med tavlebyg, fortrådningen, indkøring og test af produkter af produktions og automatiseringsløsninger, typisk ved hjælp af alt fra industrirobotter til komplette produktionslinjer.

PLTech leverer en yderst fleksible vikar løsninger af høj kvalitet til gavn for vores kunder så det daglige serviceniveau, leveringstid og kvalitet opretholdes.

bottom of page